Over ons

Bij Afilco in Turnhout kan u terecht voor elke soort omheining en hek.
 

Afilco plaatst omheiningen rond bijvoorbeeld privéterreinen, sportvelden, industriële installaties en nog veel meer. 

 

U kan kiezen voor gaasafsluitingen, staalmatafsluitingen, hekwerken en poorten in verschillende uitvoeringen. Bovendien vindt u bij ons ook automatische poorten, slagbomen en dergelijke.

 

Door te kiezen voor Afilco, hoeft u geen ander bedrijf aan te spreken. Wij staan namelijk niet alleen in voor de plaatsing maar ook voor het onderhoud nadien. Op die manier hebben we zelf alles in handen en kunnen wij een uitstekende dienstverlening garanderen.

 

Zoekt u, met andere woorden, een expert inzake omheiningen, hekken  en hekwerk?  Dan is er maar één adres: Afilco in Turnhout! Aarzel niet contact met ons op te nemen.  

Afsluitingen & Poorten

Afsluitingen en Hekwerken:

Staalmatten

Staalmatten zijn aan een opmars bezig. Omdat ze duurzaam en stijf zijn, zijn ze uitermate geschikt om bijvoorbeeld sportvelden, gesloten instellingen, industriële installaties etc. af te sluiten.

 

Staalmatten zijn in meerdere hoogtes en variaties verkrijgbaar waardoor ze voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. De panelen zijn tussen 1.00 en 2.50 meter. De panelen kunnen ook perfect boven elkaar gemonteerd worden voor een hogere omheining.

 

Spijlenhekwerk

Bij het technisch ontwerp van ons spijlenhekwerk staat veiligheid centraal. Daarom zijn de verbindingsstukken inbraakvrij. De verticale pijlers worden op 15 cm asafstand gelast in de boven- en onderliggers. De verticale staanders bestaan uit gelast buisprofiel van 60/60 mm en worden verankerd  in een betonfundering of op een voetplaat. De standaardhoogtes varieren van 1.00 tot 2.50 meter.


Sierhekwerk

Bij Afilco vindt u een brede waaier aan sierhekwerken. U kan kiezen uit vier types en er is altijd een bijpassende poort verkrijgbaar. Op die manier vindt u zeker iets dat bij uw bouwstijl past.

 

 

 

 

Leveranciers

Kopal

Leverancier poorten en hekwerk
Tonen

Betafence

Leverancier poorten en hekwerk
Tonen

Faac Benelux

Leverancier van aandrijvingen voor poorten
Tonen

Automatic Systems

Draaitrommels, slagbomen en verkeerscontrole
Tonen